Der er mange spillesteder i Sønderborg og nogle af steder bliver også brugt af Sønderborg Handel.

Rådhustorvet
Rådhustorvet
Rønhaveplads

Er et af de spillesteder, der bliver allermest brugt i sammenhæng med begivenheder indenfor Sønderborg Handel. Der er ofte musik på den fine scene i øvre Perlegade og er vejret dårligt, har vi flere gange brugt et stort telt til at overdække området med borde og bænke. Både Det Sønderjyske Køkken og Føtex har været til stede og serveret mad og drikke til de fremmødte. I et større sammenarbejde med Kultur i Syd har Rønhaveplads også været et af stederne for forfesterne til koncerterne i Mølleparken.

Rådhustorvet

Er også flittigt brugt som et af de mange spillesteder rundt i den indre by. Pladsen er perfekt til store arrangementer, som for eksempel Skala FM’s store gratis koncert (se billederne her), men også mindre begivenheder har deres rettigheder i hjertet af Sønderborg. Takket være de mange cafeer og barer i området, er der rig mulighed for fest og farver, både Brøggeriet og Heidi’s Bier Bar har været med til at arrangere ting her.

Apotekerhaven

Lige udenfor “porten” af Borgen finder du Apotekerhaven. Et lille parkområde midt i den pulserende storby og et fint sted, som vi bruger flittigt til koncerter.

Åbningstider i city:

Man-tors 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 14.00