Nuuuu … kommer børnenes ven Onkel Jes til byen ! Og med hans store juleshow er der lagt op til masser af fest, sang, musik samt uddeling af små julegaver til alle børn.

Onkel Jes er kendt af børn landet over, og er specialist i at underholde med sit fantastiske børneshow som er fyldt med hans populære børnesange, sjove konkurrencer og meget mere..
Onkel Jes alias Jes Østergaard er lige nu aktuel med sit fejere album ”Onkel Jes 4” som er med 22 kendte børne hits – i ny indpakning.

Mange kender allerede Onkel Jes fra den sjove side med sange som ”SMS sangen” , ”Vrik med numsen” og andre ørehængere for børn. Og når han gæster din by med hans juleshow bliver det også med flere kendte julesang, bl.a. synger han ”På Loftet Sidder Nissen” og ”Kender i Den Om Rudolf” og når Onkel Jes optræder så foregår det altid i 100% børnehøjde og netop derfor er alle sangene som Onkel Jes synger når han optræder også forbundet med en eller anden form for leg eller konkurrence hvor børene aktiveres, f.eks. ved at danse, hoppe, synge eller noget helt andet og hvor bønrene selvfølgeligt kan vinde nogle af de seje præmier som Onkel Jes altid har med når han kommer rundt i landet.

Efter selv showet som altid afsluttes med at Onkel Jes kaster julegodter ud til alle fremmødte børn, så kommer Onkel Jes altid ned på gulvet og møder børnene tæt på samt uddeler seje jule tatoveringer og autografkort samt skriver autografer til alle børn. Og lige meget hvor mange børn der er så tager han sig altid god tid, samt sikre sig at ingen børn er blevet overset, inden han siger farvel – for denne gang.

Lørdag den 9. december klokken 14.00 kan Onkel Jes opleves på Rønhaveplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sønderborg Handel
Perlegade 48, 1 sal
Telefon: 74 42 18 00
Man - tors kl. 9 – 13
Fredag lukket.