Sønderborg Handel bliver desværre nødt til at sige farvel til byens Citychef Brian Kaslund, som har fået nyt job hos Syddanske Erhvervsskoler, hvor han skal være markedschef. 
 
I den anledning vil vi gerne takke Brian for hans enorme engagement og arbejde hos Sønderborg Handel. Brian har lagt utallige timer i arbejdet med arrangementer, der har været med til at fremme besøgstallet i den indre by. Han spillede en enorm rolle under Spejdernes Lejr 2017, hvor han skabte aktiviteter rundt om i byen og selv stod for aktiviteten på Rønhaveplads. Brian er en gut med mange gode og sjove ideer og han nåede da heller ikke være hos Sønderborg Handel ret længe, før han ændrede en Light by Night til Skør Fredag. En dag, hvor alt skulle være lidt mere skørt end andre dage og naturligvis var det Brian, som gik i spidsen for Verdens længste catwalk. 
Brian har udover sit arbejde hos Sønderborg Handel brugt timer på at undervise elever på Handelsskolen og stået i spidsen for “God jul for alle”, som hjælper dem, der ikke har så meget at holde jul for. 
 
Brian Kaslund kom til os i 2016 og har bragt os meget godt! Vi ønsker dig alt godt i fremtiden og siger velkommen til Brian Pedersen som midlertidigt overtager rollen som Citychef.
Brian som vi husker ham 🙂 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sønderborg Handel
Perlegade 48, 1 sal
Telefon: 74 42 18 00
Man - tors kl. 9 – 13
Fredag lukket.