Citychef Brian Kaslund

Brian ved alt om handel. Han er uddannet indenfor handel og har bygget ovenpå denne med en uddannelse som Akademiøkonom med speciale i salg. Desuden er han fokuseret på mennesket og har lagt vægt på psykologi i uddannelsen. Ydermere har han en coaching uddannelse med speciale i stress. Han har haft flere ledelsesstillinger. Arbejdet ved Sønderborg handel er ikke Brians eneste hverv. Sideløbende underviser han på Business College Syd.

Brian samler butikkerne i Sønderborg …….. Af tillidshverv kan bl.a. nævnes formand for Junior Chamber i Skanderborg samt diverse bestyrelser/udvalg. Specielt banker hans hjerte for ”En god jul for alle” i Sønderborg, hvor han er bestyrelsesformand.

Telefon: 40 28 01 00 | Email: bka@shopisyd.dk


Koordinator Randi Steen Kristensen

Randi ved alt om tal. Gennem mange år har hun varetaget stillinger som bogholder i firmaer i Aabenraa og Sønderborg. Oprindelig er hun uddannet som klinikassistent og tog senere en uddannelse indenfor kontor og handel. Hurtigt fangede tallene interessen og bogholderivejen blev valgt. Alt sammen hjulpet på vej af kurser indenfor regnskab og revision på handelsskolen i Aabenraa. Randi er koordinator fra 15. august 2017 og arbejder 15 timer pr. uge. Hendes opgaver er primært at hjælpe Brian Kaslund med at gøre de mange gode ideer og tiltag til virkelighed. Specielt banker hendes hjerte for det frivillige arbejde i Gigtforeningen. Hun er kredsformand i Sønderjylland. Kredsen laver mange foredrag og deltager på messer for at sætte fokus på Gigtsagen. Her er Randi den drivende kraft. Hun er desuden medlem i Od Fellow Logen Veritas i Sønderborg. Også her er det humanitære arbejde i højsædet.


Sekretær Bodil Dueholm

 

 

 

 

 


Konsulent, Grafik og web Anders Kibbel

Sønderborg Handel
Perlegade 48, 1 sal
Telefon: 74 42 18 00
Man - tors kl. 9 – 13
Fredag lukket.