COVID-19 Hvad gør vi

KÆRE BORGER!

Nu kan det virke sådan, rigtig søgt at City Manager fra Sønderborg Handel har denne ide.
Jeg tænker den i første omgang på mine lokale medlemmers vegne.
De lokale forretninger, spisesteder og restauratører – de betaler nemlig min løn, og jeg er deres mand i forreste linje. De her mennesker møder hver dag ind for at skabe liv og behov på bedst mulig vis.
Vi er Sønderborgs tredje største arbejdsplads – tænk hvis vi ikke var her.
Detailhandlen står med opgaven selv – lige nu er der ingen “hjælpepakke” til butikkerne – hvorfor?

Kære borger – jeg stiller dette spørgsmål:
Hvor mange penge bruger du i bylivet hver måned?  Shopper du i byens butikker? Køber du tøj og sko til dig selv, bliver du klippet? – spiser du ude på Bella Italia, Brasserie 1761, Cafe Ib Rehne Cairo, Hr. Jessen, Brøggeriet eller andre restaurant – bestiller du take away hos Kong Kian, Vaffelboden, drikker du kaffe hos Kislings eller Cafe Fika?

Og sådan kunne jeg blive ved… alt ovenstående har du hele tiden gjort og bliver du ved med, MEN der er nogle brancher, der bliver ekstra hårdt ramt i den her tid. Selv sunde, gode driftige forretninger kan komme i udfordringer på grund af likviditet.

Her kommer min tanke, ikke panisk, du vil sikkert smile eller ryste på hovedet, men selv en lille dråbe i havet virker. Den er anderledes, men ganske logisk?

Støt den lokale handel og alle de dygtige mennesker, der tilbyder os alle sammen god mad, flotte varer og shoppingvinduer, inspiration, fællesskab og hyggelige steder at mødes.

Køb nogle gavekort – du kan bruge dem i nærmeste fremtid 😉

Det er anderledes, men sande ord, og skyd bare efter mig, og KUN mig, for det er mine ord, min ide,
fra hjertet – ikke noget butikkerne har bedt mig om…
Det er ikke et kommercielt stunt fra Byens City Manager, blot en ide i en lige nu “anderledes” tid.

Jeg beder ikke om skabelse af nye behov. Jeg beder ikke om at “over”shoppe – jeg beder om tanke på “over”levelse, og tanke på, hvad du måske ville ha’ gjort lige nu…, alligevel.

Køb et gavekort til dig selv, eller giv det som gave, eller glæde lige nu hvor vi er “lidt” låst.
Køb det til en du elsker eller til familien som noget af se frem til ❤️

Ring eller skriv til din butik, eller din yndlingscafé/restaurant, få leveret ved døren/bagdøren, i printversion eller postkassen, skab ny og anderledes kontakt og glæde 😊, det kan gøre en kæmpe forskel det næste stykke tid for os alle. Pas på hinanden 
kærligst
Axel Nielsen City Manager