Genåbning af detailhandel

Genåbning med ansvarlighed er meget vigtigt.
Hvad drømmer formanden Rikke Torre fra Vores Sønderborg om?

Jeg glæder mig til vi igen må åbne op for livet i byen, livet i butikkerne, livet på gaden, samværet og fællesskabet blandt kolleger og kunder i VORES SØNDERBORG. 
Livet og stemningen med de mange nye spisesteder, på vores helt unikke og smukke havnepromenade, og ikke mindst Rådhustorvets store cafeliv.


Jeg vil forkæle mine Børn med lækker mad og gode stemning, ude på en af vores mange skønne spisesteder i Vores Sønderborg.

Når det bliver muligt for det, vil jeg drikke et glas bobler, vin eller GT med mine dejlige veninder og mine skønne piger, Team Torré på bla. Kisling og Vinspecialisten.
Jeg plejer jævnligt at komme på Kisling og mødes med venner, kolleger og trofaste kunder i socialt samvær………savner savner savner

Jeg mangler åndeligt føde i form af latter, grin, smil og nærvær, fra alle de skønne mennesker jeg normalt har i mit netværk og dagligdag. En levende by hvor vi beriger hinandens selskab og tilstedeværelse.

Jeg længes efter at lytte til skøn musik og fælleskab i Mølleparken, synge med og nyde den gode stemning, i blandt lutter glade mennesker og følelsen af liv og nærvær.

Jeg mangler LIVET……..❤

”Gode naboer er guld vær”

Som I sikkert lige har læst på de sociale medier, har Kvickly Sønderborg tilkendegivet et ikke uvæsentligt beløb til Vores Sønderborg, handlen.

Det er vi naturligvis yderst taknemmelige over, og det viser bare hvilket sammenhold og styrke der bliver vist i disse tider.

Vi står alle i en yderst svær situation som vi ikke selv har valgt, eller er herre over. Det er derfor glædeligt, at der kommer et vitamintilskud
fra et medlem som tænker på fællesskabet, og en sætning der lyder, GODE NABOER ER GULD VÆRD… hvilket jo er yderst rigtigt og vigtigt.

Rikke Torre
Formand Vores Sønderborg