fbpx

Virksomhedsoplysninger

fs syd

Fitness Syd

En sund fremtid med Fitness Syd

Uanset målet for din træning, hvilke dele af din krop du vil træne, og hvilken form for styrketræning du er til, har vi de rette maskiner, de rigtige instruktører og de bedste muligheder for, at du kan lykkes.

Vores maskiner er toptunede og velholdte, og har alle de indstillingsmuligheder, du har brug for. Hver enkelt maskine kan nøje tilpasses til lige præcis det formål, du har med din træning og den måde, din krop er bygget på. Det giver dig de bedste muligheder for at opnå det resultat, du har sat dig for – og måske ligefrem overgå dem.

Vi har naturligvis også håndvægte og andre ”manuelle” træningsredskaber som kettlebells, battle ropes og sandsække. De kan alle sammen være med til at forbedre dine musklers styrke, størrelse og ydeevne. Det er sådan set bare at tage for sig på hylderne – bare du husker at lægge det hele pænt på plads igen.

 

Ønsker du at supplere din styrketræning med f.eks. cardiotræning, har vi både maskinerne og holdene til det. Vi har alt i løbebånd, crosstrainere, ro- og stepmaskiner og er du til spinning har vi også cyklerne og underviserne til det.

Cardiotræningen giver dig bedre kondition, så du kan træne mere intensivt og løfte mere, når du tager fat på din styrketræning. Samtidig giver det dine muskler noget mere smidighed og så er det altid godt, at få pulsen op og blive forpustet af andet, end de tunge vægte du løfter på.

 

Mandag 04.00-00.00
Tirsdag 04.00-00.00
Onsdag 04.00-00.00
Torsdag 04.00-00.00
Fredag 04.00-00.00
Lørdag 04.00-00.00
Søndag 04.00-00.00

Lokation

Kontaktinformation

Adresse
170, Grundtvigs Allé, Sønderborg,
Telefon
Sociale medier

Author Info

sdbgaxel

Member since 3 år ago
View Profile