fbpx

Virksomhedsoplysninger

View+over+havnen+fra+start+af+D-broen-e777004d

Sønderborg Lystbådehavn

Velkommen til Sønderborg Lystbådehavn

Velkommen til Sønderborg Lystbådehavn

Sønderborg Lystbådehavn er med 650 bådpladser, heraf ca. 110 gæstepladser (grønt gæsteskilt) samt besøg af over 13.000 gæstebåde årligt, blandt de bedst besøgte havne i Danmark. Med en beliggenhed med kort afstand til Alssund, Flensborg Fjord og Det Sydfynske Øhav er Sønderborg et naturligt mål for familiesejlads.

Syd for havnen ligger en dejlig børnevenlig strand med blåt flag, og der er skove og dejlig natur tæt på havnen samt en flot strandpromenade, der fører ind til byens centrum (ca. 15 min.).

Havnen byder på gratis internet, legeplads, gode bad- og toiletforhold inklusive handicaptoilet, vaskefaciliteter, kiosk og forretning med marineudstyr, og på en dejlig sommeraften emmer det af duft fra grill og hyggesnak ved grillpladserne. Havnen er forsynet med benzin/diesel automat (24 timer), mastekraner, bådkran, slæbested og havnemesteren udlejer cykler.

Havneleje

Havnelejen betales efter pladsens bredde. Se venligst priser i informationsboksen i højre side.

Havnen har derudover nogle langskibspladser, og der er tre kategorier:

Langskib 0 - 13 m. 315 kr.

Langskib 13 - op m. 369 kr.

Farvandet ud for Sønderborg gør det nemt at anløbe havnen, og området er velegnet til kapsejlads. Der afholdes jævnligt store stævner, og i 2013 var vi vært ved verdensmesterskabet i Europajolle. Med Sønderborg Lystbådehavns beliggenhed midt i Danmarkshistorien er der rig mulighed for spændende ture ad Gendarmstien langs vandet, til Dybbøl Mølle og det store skanseområde fra krigen i 1864. Arnkilsøre-området, hvor krigergrave er bevaret, vidner om en skelsættende tid for Danmark, kendt fra Tom Buk-Swienty bøger www.1864.dk.

 

 

En havn du husker

Skøn udsigt, duften af det salte hav og en dejlig summen af liv på kajkanten. I Sønderborg Lystbådehavn har vi samlet alt det bedste til vores gæster, sæsonliggere samt hjemmehørende.

Vi er med 650 bådpladser og ca. 13.500 overnatninger årligt blandt de bedst besøgte havne i Danmark. Med den smukke beliggenhed og den centrale placering tæt på både Alssund, Flensborg Fjord og det sydfynske øhav er Sønderborg Lystbådehavn et attraktivt turistmål for både nye sejlere og garvede skibsejere.

Vi har en dejlig, børnevenlig strand med blåt flag, skove og skøn natur tæt på havnen samt en flot strandpromenade, der fører ind til byens centrum.

Benyt jer af vores fine grillområder og den hyggelige terrasse med mulighed for køb af drikkevarer i højsæsonen. Der forefindes nyrenoveret bad- og toiletbygning, vaskefaciliteter samt en forretning med marineudstyr. Havnen byder desuden på gratis internet, legeplads og krabbebane. Der kan lejes cykler hos havnemesteren. Der står bådkran, mastekraner, slæbested og brændstofanlæg til rådighed.

Mandag 08.00-14.00
Tirsdag 08.00-14.00
Onsdag 08.00-14.00
Torsdag 08.00-14.00
Fredag 08.00-14.00
Lørdag lukket
Søndag lukket

Lokation

Kontaktinformation

Adresse
12, Marina Allé, Sønderborg, Sønderborg Kommune, 6400, Danmark
Telefon
Sociale medier

Author Info

sdbgaxel

Member since 3 år ago
View Profile