fbpx

Sønderborg Handel

Sønderborg Handel er ikke en kaffeklub!

Selvfølgelig skal det være hyggeligt, når vi mødes, men i bund og grund er Sønderborg Handel sat i verden for at optimere handelslivet i Sønderborg, og det er lige præcis, hvad vi gør!

Sønderborg Handels vision er at kunne tilbyde den ultimative indkøbsoplevelse!

Gennem god service, hyggelig stemning og relevant markedsføring vil vi tiltrække og fastholde et solidt kundeunderlag for hele byens handelsliv. Som medlem af handelsstandsforeningen bliver man en del af et fællesskab. Vi har alle et fælles mål, nemlig at få så mange kunder i butikken som muligt, men du skal selv gøre opmærksom på dine kvaliteter.

Bliv en del af Sønderborg Handel

Din butik bliver en del af et netværk på over 180 medlemmer. Udover den årlige generalforsamling i foråret mødes vi både i city- og østregi, hvor vi tager stort og småt op med udgangspunkt i handelslivet i Sønderborg. Det bliver selvfølgelig også til sociale arrangementer og især Efterårsmødet giver gode mulighed for at mødes på tværs af geografiske og faglige barrierer. I foreningen arbejder vi meget på at samle byen, så kultur, handel og turisme blomstre. Derfor holder vi af at bruge sætningen: Sammen er vi stærke, sammen er vi Sønderborg. Vi tror på, at vi i fællesskab kan gøre byen til noget større og bedre for os alle og dem der besøger byen.

Mojn – Vi ses i Sønderborg…

Kort om handelstandsforening

Handelsstandsforening, frivillig sammenslutning af detailhandlende og servicevirksomheder i mindre byer eller bydele med det formål at varetage fælles interesser over for kommunen, fx placering af stoppesteder og -ruter og reglement for skiltning og udstilling af varer på byens fortove.

Sønderborg Handel.