Sønderjyske freder nr. 8

SønderjyskE freder trøje nummer 8 og dedikerer den til fansene

Fansene spiller en altafgørende rolle i Broager Sparekasse Skansen, og SønderjyskE Herrehåndbold har derfor valgt at frede trøje nummer 8 og dedikerer den til ottendemanden på tribunen.

Enhver, der har sat sine fødder i Broager Sparekasse Skansen, ved, at stemningen er noget helt særligt.

Med over 2000 tilskuere i gennemsnit er der tæt på udsolgt hver eneste gang, SønderjyskE Herrehåndbold spiller hjemme i Sønderborg, og fansene skaber altid en fantastisk kulisse og en flot ramme om håndboldkampene.

SønderjyskE Herrehåndbold sætter stor pris på opbakningen, og for at hædre fansene har klubben besluttet at dedikere et trøjenummer til fansene, og det er selvfølgelig blevet nummer 8 med reference til holdets ottendemand ude på tribunen.

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt sender masser af roser afsted efter holdets nye nummer 8.

– Vi har Danmarks bedste og mest loyale fans her i Broager Sparekasse Skansen, og det glæder mig, at vi nu har fundet en måde, hvor vi kan vise, hvor meget de betyder for os. Det er virkelig holdets ottendemand, for sådan føles det, når de synger, klapper og råber de syv spillere på banen frem til sejr, og derfor freder vi trøje nummer 8 og dedikerer trøjen til fansene. Det har de virkelig fortjent, siger Simon Hajdu Lindhardt.

– Vi spiller for fulde huse stort set hver eneste gang, og det har vi gjort i flere år – uanset om vi har hængt på i toppen eller har kæmpet længere nede i tabellen. Vi er dybt taknemlige for opbakningen, og det har skabt en masse respekt for Broager Sparekasse Skansen i hele håndbolddanmark. Den slags tager vi ikke for givet, og derfor skal de hyldes med deres helt eget trøjenummer, så de ved, hvor meget de betyder for os, siger sportschefen.

Hovedpartner Broager Sparekasse går forrest for at hylde holdets nye ottendemand, og sparekassen har derfor fået produceret 400 trøjer med 8-tallet på ryggen.