Velkommen til Fitness Syd

Vi er stolte og glade over, at kunne byde Fitness Syd velkommen som medlem hos Vores Sønderborg.
Fitness Syd er på dette billede præsenteret af John som er ejer og Kim som er ansat

VI KAN HJÆLPE DIG MED DIN SUNDHED OG VI HAR DE RIGTIGE MASKINER TIL DIN STYRKETRÆNING, GENOPTRÆNING ELLER MED AT NÅ DIN MÅL

Uanset målet for din træning, hvilke dele af din krop du vil træne, og hvilken form for styrketræning du er til, har vi de rette maskiner, de rigtige instruktører og de bedste muligheder for, at du kan lykkes.

Vores maskiner er toptunede og velholdte, og har alle de indstillingsmuligheder, du har brug for. Hver enkelt maskine kan nøje tilpasses til lige præcis det formål, du har med din træning og den måde, din krop er bygget på. Det giver dig de bedste muligheder for at opnå det resultat, du har sat dig for – og måske ligefrem overgå dem.

Ønsker du at supplere din styrketræning med f.eks. cardio træning, har vi både maskinerne og holdene til det. Vi har alt i løbebånd, crosstrainere, ro- og stepmaskiner og er du til spinning har vi også cyklerne og underviserne til det. Cardio træningen giver dig bedre kondition, så du kan træne mere intensivt og løfte mere, når du tager fat på din styrketræning. Samtidig giver det dine muskler noget mere smidighed og så er det altid godt, at få pulsen op og blive forpustet af andet, end de tunge vægte du løfter på.